Yritys

Envimetria Oy – ympäristömittauksia vuodesta 1990

Olemme viihtyneet Envimetria Oy:ssä ympäristömittauksien parissa jo lähes kolmekymmentä vuotta ja uskomme tämän myös välittyvän kohtaamisissamme. Myönteinen työilmapiirimme on synnyttänyt Envimetriassa pitkien työsuhteiden myötä moniosaajia, joiden asiantuntijuuden haluamme jakaa myös teidän käyttöönne – ota koppi!

Ydintehtävämme on auttaa asiakkaitamme suojelemaan ympäristöään, sekä henkilöstöä että luontoa. Tämän vuoksi tarjoamme laadukkaita ympäristöalan mittauksia ja asiantuntijapalveluita. Työmme teemme loistavalla asiakaspalvelulla, rautaisella ammattitaidolla ja oikealla asenteella.

Envimetrian vahvuuksiksi mielletään nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin, hyvät vuorovaikutustaidot sekä sitoutuminen korkeaan laatuun.

Toimintamme laadun takaamiseksi käytössämme on kansainvälisen SFS-EN ISO/IEC 17025 -standardin mukainen laatukäsikirja, jonka noudattamista valvoo Finnish Accreditation Service FINAS. Envimetria Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima päästömittauslaboratorio sekä polttoaineen testauslaboratorio T249, EN ISO/IEC 17025 (pätevyysalue).

 

Tehtävät

Envimetria Oy on ympäristöteknisiin mittauksiin ja niihin liittyviin asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Ammattitaitoisilta ympäristöasiantuntijoiltamme saat monen alan mittaus- ja konsultointipalvelut kätevästi saman katon alta. Kattavasta palveluvalikoimastamme löydät mm.

Palvelumme sopivat erityisen hyvin eri alojen yrityksille, teollisuuslaitoksille, kaupungeille, kunnille, kiinteistönomistajille ja yhteisöille.