Työhygieenikko Lohjalle

Tarjoamme tilaisuuden päästä töihin mahtavaan työyhteisöön, kasvavaan ja kehittyvään yritykseen!

Envimetriassa saat hyvät edut, itsenäisen vastuualueen, liukuvan työajan, etätyömahdollisuuden ja reilusti töitä! Envimetriassa panostamme jokaisen Envimetrialaisen työhyvinvointiin, pääset myös kehittämään itseäsi ja työtehtäviesi.

Työhygieenikkona vastaat työhygieenisistä mittauksista Etelä-Suomen alueella. Lisäksi hoidat itsenäisesti tutkimusten raportoinnin ja osallistut yksikön työtapojen ja työmenetelmien kehittämiseen, asiakashankintaan ja talouden seurantaan. Työssäsi toimit yrityksen arvojen ja toimintatapojen mukaisesti.

Toivomme, että olet jo toiminut työhygieenikkona aiemmissa työtehtävissäsi ja sinulla on työhygieenikon virallinen pätevyys. Sisäilmatutkimusten ja melumittausten osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtäväsi määräytyy myös osaamisesi ja kehittymisesi mukaan. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi ympäristötieteiden alalta esim. maisteri tai insinööri.

Edellytämme työntekijöiltämme korkeaa moraalia ja oma-aloitteista vastuunottoa töistään. Arvostamme oikeaa asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 1.4.2015 mennessä osoitteeseen rekry@envimetria.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työhygienia-tiimin vetäjä Vesa Asikainen (vesa.asikainen@envimetria.fi). Toivomme yhteydenottoja mieluiten sähköpostitse.