TULE MEILLE TÖIHIN: HAEMME TEOLLISUUDEN PÄÄSTÖMITTAAJAA!

ESITTELY
Envimetria Oy on toiminut ympäristöalalla lähes 30 vuotta. Yritys on kotimainen vakavarainen 15 henkilön asiantuntijayritys, toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Kuopiossa. Myönteinen työilmapiirimme on synnyttänyt Envimetriassa pitkien työsuhteiden myötä moniosaajia. Asiakaspalvelu, sitoutuneisuus, tuloksellisuus ja ammattitaito ovat arvojamme. Toimintakenttämme kattaa laajasti maahan, veteen ja ilmaan liittyvät tutkimukset. Päästömittaustoimintamme on Finaksen akkreditoima (päästömittauslaboratorio T249). Päästömittaustiimimme hakee vahvistusta ja haemme uutta päästömittaajaa Lohjalle.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta osaamista energia-/ympäristötekniikan, konetekniikan, sähkötekniikan tai prosessitekniikan alalta. Teollisuusprosessien erilaisten ilmapäästöjen puhdistustekniikoiden ymmärrys on edellytyksenä tehtävän hoitamiseen. Lisäksi kiinnostus ja palo erilaisiin mittalaitteisiin tarvitaan sekä olet myös kätevä käsistäsi.
Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä usein työskentelyä näköalapaikoilla (korkealla).
Envimetriassa on tutkitusti hyvä työilmapiiri, joten edellytämme myös uusilta tekijöiltä hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, rohkeutta ja vastuunottokykyä. Arvostamme yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Myös uusien asioiden ideointitaito ja jatkuva kehittäminen kuuluvat jokaisen envimetrialaisen perustaitoihin. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuuskortti sekä tulityökortti.
Työpaikka sijaitsee Lohjalla, mittauskohteet sijaitsevat Suomessa ja joskus ulkomailla, eli reissutyövalmius on välttämätöntä.

PÄÄSTÖMITTAAJAN TEHTÄVÄ

Päästömittaajaan tehtäviin kuuluvat erilaiset teollisuudesta ja energiantuotannosta aiheutuvien ilmapäästöjen mittaukset ja niiden raportointi. Työtehtäviin kuuluvat myös mittaustiimin toiminnan kehittäminen ja laitekannan ylläpito.

TARJOAMME SINULLE

Envimetriassa on monia etuja, joita työntekijät arvostavat, mm. laajat työterveyspalvelut, hyvät etätyöskentelymahdollisuudet ja liikunnan tukeminen. Envimetriassa pääset myös säännöllisesti kouluttautumaan ja päivittämään ammattitaitoasi. Työn ja vapaa-ajan sekä erilaisten perhetilanteiden yhteensovittaminen on Envimetriassa otettu esimerkillisesti huomioon. Työpaikan vierestä löytyy takuulla paikoitustilat omalle autolle, jota tarvitset osittain myös työssäsi.

HAKEMINEN

Jos tunnistit itsesi edellä olevasta, hae työpaikkaa palkkatoivomuksineen 18.11.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja antaa päästömittaustiimin vetäjä Pasi Partanen p. 040 567 070 61 tai pasi.partanen@envimetria.fi