Ympäristöpäällikkö

Ympäristöpäällikkö -palvelun tarkoituksena on auttaa PK-yritystä kaikissa ympäristö- ja työturvallisuusasioihin liittyvissä kysymyksissä asiakkaan ympäristökumppanina.

 

”Kasvavat vaatimukset ja velvoitteet ympäristöasioista huolehtimisesta käyvät työstä aivan kuten ydinosaamisesi. Voit halutessasi keventää kuormaasi ulkoistamalla osan yrityksesi ympäristöasioiden hoidosta Envimetrian ympäristöpäällikölle.”

 

Palvelupaketti PK-yrityksen ympäristöasioiden hallintaan
Periaatteena on että palvelun alkuvaiheessa asiantuntijamme tutustuu asiakkaan toimintaan. Alkukartoituksen sisältö ja laajuus riippuvat asiakkaan toimialasta ja toiminnan laajuudesta. Alkukartoituksen jälkeen palvelusisältöä voidaan vielä tarkentaa. Tehokkainta on jos asiantuntijamme voi työskennellä asiakkaan tiloissa. Työpäiviä kertyy PK- yrityksissä arviolta 1-5 päivää kuukaudessa. Alkuvaiheessa asiakkaalta vaaditaan jonkin verran aikaa yrityksen asioihin perehdyttämisessä. Jatkossa asiantuntijamme pääosin tekevät työn. Asiakas myös perehdytetään tarvittaessa ympäristö- ja turvallisuusasioiden hoitoon vaativiin toimenpiteisiin ja tehtäviin, vaikka käytännön työn tekisikin ENVI-ympäristöpäällikkö. Tällöin ei asiakkaalle jää epäselväksi mitä yrityksessä tapahtuu ja miksi joitain asioita tehdään.

 

”Envimetrian ympäristöpäälikköpalvelu huolehtii puolestasi mittausvelvoitteistasi ja viranomaisilmoituksien laatimisesta vastuuntuntoisesti ja aikataulussa.”

 

Peruspalveluun sisältyy asiakkaan ympäristö- ja turvallisuusasioihin liittyvien lainsäädännöllisten vaatimusten kartoitus ja seuraaminen. Palvelupaketteja ovat mm. ympäristölupa, jäteasiat, kemikaaliasiat, työturvallisuus ja ympäristöjärjestelmän ylläpito. Osa palvelupakettien sisällöistä hoidetaan yhteistyökumppanien kautta, jotta toiminta olisi mahdollisimman laadukasta ja tehokasta. Asiantuntijalla ei mene aikaa turhaan asioiden pyörittelyyn vaan sovitut asiat hoituvat ammattitaidolla.

 

”Tule tapaamaan meitä Lohjan Virkkalaan, niin pohditaan yhdessä kuinka voimme auttaa.”

Yhteydenotot

Elisa Rauta
p.050 464 6784

Marjo Kumpulainen

p. 0400 445 077