Hajupäästöt: mittaukset ja hajututkimukset

Envimetrialta saat tarpeisiisi sopivat hajun ja haisevien yhdisteiden mittaukset sekä erilaiset hajuselvitykset. Määritämme luotettavasti haisevien rikkiyhdisteiden päästöjä jatkuvatoimisilla TRS-mittauksilla (TRS = Total Reduced Sulphur). Lisäksi tutkimme ulkoilman hajuja toteuttamalla tarkoitukseen räätälöidyt hajukartoitukset, hajupaneelit ja hajukyselyt.

Toteutamme hajumittaukset ja hajututkimukset joustavasti asiakkaan resurssit huomioiden ja ympäristöluvan velvoitteet täyttäen. Tuloksista saadaan tietoa esimerkiksi suunnittelun tai mallinnuksen tueksi sekä hajuhaittojen vähennystoimien kohdentamiseksi. Laadukkaat selvityksemme perustuvat asiantuntijamme huolella tekemiin mittaussuunnitelmiin ja asianmukaisiin kalibroituihin mittalaitteisiin.

Hajupäästöjen lähteitä ovat monenlaiset prosessit mm. paperi- ja kemianteollisuudessa, jätteenkäsittelyssä ja tuotantoeläintiloilla. Onko teidän toimintanne hajutaso jo tiedossanne? Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään toimintanne hajuhaittojen määrittämisessä ja vähentämisessä.

 

Yhteydenotot
Sammy Roiha
– jatkuva TRS-mittaus
p. 0400 707 899

Elisa Rauta
– hajuselvitykset
p. 050 464 6784