Biopolttoaineiden kosteusmääritykset

Puuhake, turve ja muut bioperäiset polttoaineet ovat tärkeitä energianlähteitä Suomen lämpölaitoksissa. Envimetria määrittää luotettavasti lämpölaitoksellesi tilattujen kiinteiden biopolttoaineiden sekä turpeen kosteuspitoisuuden. Tulosten avulla seuraat ostamasi polttoaineen laatua ja siitä saamaasi hyötyä, ja voit myös vertailla eri polttoainevaihtoehtojen kannattavuutta. Toteutamme kosteusanalyyseja sekä yksittäisinä toimeksiantoina että pidemmän ajan seurantoina.finas

Envimetria Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima polttoaineen testauslaboratorio T249, EN ISO/IEC 17025 (pätevyysalue), ja suoritamme kosteusmääritykset akkreditoidusti voimassa olevan standardin SFS-EN ISO 18134-2:2017 mukaisesti. Saat kauttamme kätevästi myös muut tarvitsemasi määritykset, kuten lämpöarvoanalyysit.

Lisäksi suoritamme tuhkapitoisuusmäärityksiä voimassa olevan standardin SFS-EN ISO 18122:en mukaisesti. Palamattomien aineiden osuus tuhkassa antaa tärkeää tietoa polttoprosessin ja polttoaineen hyödyntämisen tehokkuudesta.

Puun kosteuden mittaus ja muut eloperäiset polttoaineet ovat envimetrialaisille tuttu juttu.

Ota yhteyttä tiimiimme, niin tarkistetaan teidänkin voimalaitoksenne polttoaineiden laatu!

Yhteydenotot
Marjo Kumpulainen
p. 040 044 5077