Meistä

”Olemme viihtyneet Envimetria Oy:ssä ympäristömittauksien parissa jo lähes kolmekymmentä vuotta ja uskomme tämän myös välittyvän kohtaamisissamme. Myönteinen työilmapiirimme on synnyttänyt Envimetriassa pitkien työsuhteiden myötä moniosaajia, joiden asiantuntijuuden haluamme jakaa myös teidän käyttöönne – ota koppi!”

Missio
Ydintehtävämme on auttaa asiakkaitamme suojelemaan ympäristöään, sekä henkilöstöä että luontoa. Tämän vuoksi tarjoamme laadukkaita ympäristöalan mittauksia ja asiantuntijapalveluita. Työmme teemme loistavalla asiakaspalvelulla, rautaisella ammattitaidolla ja oikealla asenteella.

 

Arvot
Olemme kiteyttäneet arvomme – työtämme ohjaavat tavoitteet – neljään pääkohtaan:

1. Asiakaspalvelu

Ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja täytämme ne tehokkaasti, laadukkaasti ja lisäarvoa tuottavasti. Palvelemme asiakkaitamme luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina.

2. Ammattitaito

Ylläpidämme korkeaa ja monipuolista osaamista, opimme haasteista sekä kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhä paremmaksi.

3. Tuloksellisuus

Yhdessä asiakkaidemme kanssa teemme menestyvää liiketoimintaa, kantaen samalla yhteiskunnallisen vastuumme.

4. Sitoutuminen

Olemme sitoutuneet mittausten korkeaan laatuun, puolueettomuuteen ja riippumattomuuteen. Kannamme vastuun töistämme.

 

 

Laatua ja ratkaisuja vastuullisella asenteella

Me Envimetriassa olemme vakuuttuneita, että vastuullinen toiminta edistää sekä yritysten että ihmisten pitkäaikaista hyvinvointia. Niinpä olemme jo kolmen vuosikymmenen ajan tehneet päättäväisesti ja intohimoisesti työtä, jonka takana voimme ylpeästi seistä. Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen vastataksemme yhä paremmin ajan tuomiin haasteisiin ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Meillä on vakaa tahto tuottaa vastuuntuntoisesti korkealaatuisia palveluita ja toimia pitkäjänteisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Avaintekijä toiminnassamme on ratkaisukeskeisyys ja sen tuoma hyöty asiakkaalle. Palveluasenteeseemme kuuluvat myös ripeä reagointi sekä joustavuus ja ihmisläheisyys. Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee hyväntuulinen ja rento meininki, joka näkyy myös onnistuneessa asiakasvuorovaikutuksessa.

Ei siis ihme, että kaikki nämä tekijät yhdessä tinkimättömän laadun ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa ovat johtaneet lukuisiin pitkäaikaisiin kumppanuuksiin asiakkaidemme kanssa. Liity sinäkin joukkoon!

Envimetria – Laadukkaita ympäristömittauksia jo vuodesta 1990