Uudet posti- ja sähköpostiosoitteet

Envimetrian fuusioituminen Sitowiseen etenee ja on tarkoitus saada valmiiksi kevään 2020 aikana. Ota jo käyttöösi uudet sähköpostiosoitteemme, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi@sitowise.com. Envimetria-sähköpostit toimivat Sitowise-sähköpostien rinnalla kevään ajan ja poistuvat sulautumisen jälkeen käytöstä.

Myös henkilöstömme Lohjalla ja Kuopiossa ovat muuttaneet helmikuun lopussa Sitowisen toimitiloihin. Ota tästä talteen uudet postiosoitteemme:

Jatkossa löydät useimmat meistä Säterinportista: Sitowise Oy, Linnoitustie 6 D, 02600 ESPOO.
Työhygieenikko Jarmo Välimaa on siirtynyt Sitowisen Turun toimistolle, Helsinginkatu 15, 20500 TURKU.
Kuopiossa Vesa Asikaisen toimipiste on muuttanut Sitowisen tiloihin Kauppakeskus Aapeliin, 3. krs, Kauppakatu 28, 70110 KUOPIO.

Lohjalta Marjo Kumpulainen ja Kuopiosta Juha Nurmi ovat siirtyneet uusiin haasteisiin.

Toimipisteiden ja henkilöstön muutoksista huolimatta nykyiset palvelumme säilyvät ennallaan ja palvelemme edelleen asiakkaita maanlaajuisesti. Sitowise-integraation myötä palveluvalikoiman laajuus ja kattavuus kasvavat entisestään, tutustu: www.sitowise.com/fi. Ota siis rohkeasti yhteyttä, oli haasteesi pieni tai suuri!

Sitowise ostaa Envimetria Oy:n

Sitowise on hankkinut ympäristöteknisiin mittauksiin ja niihin liittyviin asiantuntijapalveluihin erikoistuneen konsultointiyritys Envimetria Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa Sitowisen nykyosaamista ja palveluja ympäristöasiantuntijuutta vaativissa hankkeissa ja projekteissa.

Vuodesta 1990 toiminut Envimetria on erikoistunut ympäristöteknisiin mittauspalveluihin, missionaan auttaa asiakkaita täyttämään lakisääteiset velvoitteensa sekä suojelemaan ympäristöä ja henkilöstöään. Sen asiakkaita ovat teollisuuden eri toimijat, taloyhtiöt ja muut yksityiset yritykset. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. päästömittaukset, vesien tarkkailu, sisäilmatutkimukset, työympäristömittaukset, melu- ja akustiikkamittaukset, pilaantuneet maat, leijuvan pölyn mittaus, voimalaitosten vesikemia, biopolttoaineiden kosteusmääritykset sekä hajupäästöt.

”Sitowisen tavoitteena on tarjota mahdollisimman kattavia ja laadukkaita asiantuntijapalveluja. Envimetria tunnetaan osaavista palveluistaan ja asiantuntevasta henkilöstöstään, jotka täydentävät Sitowisen olemassa olevaa osaamista. Yhdistämällä voimamme olemme vahvempia ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa kokonaispalvelua”, Tuomas Lukkari, Ympäristö ja kaupunkikehitys -toimialan johtaja kertoo.

”Tavoitteenamme on luoda laajaan kokonaispalvelutarjontaan perustuva monipuolinen ja vahva palvelubrändi ja näin vahvistaa asemaamme sekä nykyisten että uusien asiakkaiden keskuudessa. Yhteisen toiminnan, osaamisen, asiakkuuksien ja projektien kehittämiseen tullaan panostamaan merkittävästi.”

”Tavoitteenamme oli löytää yritykselle toiminnalle omien arvojemme mukainen jatkaja. Uskomme, että kaupan myötä henkilöstöllämme on turvallinen ja luottavainen olo tulevaisuuden suhteen”, Envimetrian perustajat Matti Lehtola ja Matti Lamberg kertovat.

”Envimetrialla on erityisosaamista ja sille huipputekijät. Nyt saamme niiden taakse leveämmät hartiat palvella asiakkaitamme entistäkin vahvempana ja monipuolisempana. Olen innoissani tulevasta”, Envimetria Oy:n toimitusjohtaja Mika Rintala lisää.

Envimetria Oy jatkaa toimintaansa Sitowisen tytäryhtiönä. Yrityksessä on 16 asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat tehtävissään. Kiinteä yhteistyö Sitowisen nykyisten Ympäristö ja kaupunkikehitys -toimialan asiantuntijoiden välillä käynnistyy välittömästi ja asiakashankkeita tullaan toteuttamaan yhtenä, moniosaavana tiiminä.

 

Lisätietoja:

Jannis Mikkola, liiketoimintajohtaja, Infra, Sitowise Oy
p. +358 40 747 9670, jannis.mikkola@sitowise.com

Mika Rintala, toimitusjohtaja, Envimetria Oy
p. 040 778 1478, mika.rintala@envimetria.fi

 

Sitowise on 1700 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme Suomen suurimpia rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoja, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Kokonaisvaltaiset palvelumme tuottavat uutta ja korjaavat vanhaa – näin luomme kestävää ja älykästä elinympäristöä. www.sitowise.com

TULE MEILLE TÖIHIN: HAEMME TEOLLISUUDEN PÄÄSTÖMITTAAJAA!

ESITTELY
Envimetria Oy on toiminut ympäristöalalla lähes 30 vuotta. Yritys on kotimainen vakavarainen 15 henkilön asiantuntijayritys, toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Kuopiossa. Myönteinen työilmapiirimme on synnyttänyt Envimetriassa pitkien työsuhteiden myötä moniosaajia. Asiakaspalvelu, sitoutuneisuus, tuloksellisuus ja ammattitaito ovat arvojamme. Toimintakenttämme kattaa laajasti maahan, veteen ja ilmaan liittyvät tutkimukset. Päästömittaustoimintamme on Finaksen akkreditoima (päästömittauslaboratorio T249). Päästömittaustiimimme hakee vahvistusta ja haemme uutta päästömittaajaa Lohjalle.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta osaamista energia-/ympäristötekniikan, konetekniikan, sähkötekniikan tai prosessitekniikan alalta. Teollisuusprosessien erilaisten ilmapäästöjen puhdistustekniikoiden ymmärrys on edellytyksenä tehtävän hoitamiseen. Lisäksi kiinnostus ja palo erilaisiin mittalaitteisiin tarvitaan sekä olet myös kätevä käsistäsi.
Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä usein työskentelyä näköalapaikoilla (korkealla).
Envimetriassa on tutkitusti hyvä työilmapiiri, joten edellytämme myös uusilta tekijöiltä hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, rohkeutta ja vastuunottokykyä. Arvostamme yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Myös uusien asioiden ideointitaito ja jatkuva kehittäminen kuuluvat jokaisen envimetrialaisen perustaitoihin. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuuskortti sekä tulityökortti.
Työpaikka sijaitsee Lohjalla, mittauskohteet sijaitsevat Suomessa ja joskus ulkomailla, eli reissutyövalmius on välttämätöntä.

PÄÄSTÖMITTAAJAN TEHTÄVÄ

Päästömittaajaan tehtäviin kuuluvat erilaiset teollisuudesta ja energiantuotannosta aiheutuvien ilmapäästöjen mittaukset ja niiden raportointi. Työtehtäviin kuuluvat myös mittaustiimin toiminnan kehittäminen ja laitekannan ylläpito.

TARJOAMME SINULLE

Envimetriassa on monia etuja, joita työntekijät arvostavat, mm. laajat työterveyspalvelut, hyvät etätyöskentelymahdollisuudet ja liikunnan tukeminen. Envimetriassa pääset myös säännöllisesti kouluttautumaan ja päivittämään ammattitaitoasi. Työn ja vapaa-ajan sekä erilaisten perhetilanteiden yhteensovittaminen on Envimetriassa otettu esimerkillisesti huomioon. Työpaikan vierestä löytyy takuulla paikoitustilat omalle autolle, jota tarvitset osittain myös työssäsi.

HAKEMINEN

Jos tunnistit itsesi edellä olevasta, hae työpaikkaa palkkatoivomuksineen 18.11.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja antaa päästömittaustiimin vetäjä Pasi Partanen p. 040 567 070 61 tai pasi.partanen@envimetria.fi

Verkkolaskutusosoitteen muutos

Verkkolaskujemme välittäjä OpusCapita on järjestellyt yritystoimintaansa ja tämän seurauksena Envimetrialle osoitettavien verkkolaskujen operaattorin välittäjätunnus on vaihtunut.

Envimetrian verkkolaskujen operaattorin välittäjätunnus on jatkossa E204503.

Huomaattehan päivittää muuttuneen välittäjätunnuksen organisaationne laskutusjärjestelmään. Mikäli käytätte Tieken verkkolaskuosoitteistoa, saatte päivitetyn tiedon myös sieltä.

Opinnäytetyö Envimetrian työntekijöiden työmotivaatiosta ja sitoutumisesta antoi erinomaisia tuloksia

”Kysyttäessä unelmien työpaikasta neljä asiaa, jokaisessa vastauksessa vähintään kolme asiaa toteutui jo tämän hetkisessä työpaikassa.”

Näin kirjoitti envimetrialaisten näkemyksistä henkilöstöhallintoon perehtynyt Terja Patama viime vuonna Laurea-ammattikorkeakoululle tekemässään liiketalouden opinnäytetyössä ”Työilmapiiri, työmotivaatio sekä sitoutuminen Envimetria Oy:ssä työntekijöiden näkökulmasta”. Opinnäytetyön tavoitteena oli työstää Envimetrialle konkreettisia ideoita työmotivaation ja sitoutumisen parantamiseksi sekä kartoittaa niiden nykytilaa yrityksessä.

Ja tulokset olivat mannaa korville! Envimetrialaiset nostivat toistuvasti esiin positiivisina asioina mm. työn tarkoituksellisuuden ja monipuolisuuden, vapauden ja luottamuksen työnteossa, työn ja muun elämän helpon yhdistämisen, sekä mukavan ja rennon työyhteisön, joka koetaan jopa toiseksi perheeksi. Tulosten mukaan envimetrialaiset ovat sitoutuneita työhönsä, viihtyvät työssään hyvin, ja ovat motivoituneita työn tekemiseen. Kyllä mieltä lämmittää tällaiset tulokset!

Suuri kiitos Terjalle opinnäytetyön tekemisestä! Tulokset ilahduttivat ja avarsivat käsitystä yrityksemme jäsenten työhyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Myös kehityskohteiden parantamiseen opinnäyte tarjosi tehokkaita täsmävinkkejä, joiden hyödyntäminen on jo aloitettu. Hyvä työpaikka rakentuu kaikkien työntekijöiden yhteispanoksena, ja meiltähän se yhteen hiileen puhaltaminen käy!