Verkkolaskutusosoitteen muutos

Verkkolaskujemme välittäjä OpusCapita on järjestellyt yritystoimintaansa ja tämän seurauksena Envimetrialle osoitettavien verkkolaskujen operaattorin välittäjätunnus on vaihtunut.

Envimetrian verkkolaskujen operaattorin välittäjätunnus on jatkossa E204503.

Huomaattehan päivittää muuttuneen välittäjätunnuksen organisaationne laskutusjärjestelmään. Mikäli käytätte Tieken verkkolaskuosoitteistoa, saatte päivitetyn tiedon myös sieltä.

Opinnäytetyö Envimetrian työntekijöiden työmotivaatiosta ja sitoutumisesta antoi erinomaisia tuloksia

”Kysyttäessä unelmien työpaikasta neljä asiaa, jokaisessa vastauksessa vähintään kolme asiaa toteutui jo tämän hetkisessä työpaikassa.”

Näin kirjoitti envimetrialaisten näkemyksistä henkilöstöhallintoon perehtynyt Terja Patama viime vuonna Laurea-ammattikorkeakoululle tekemässään liiketalouden opinnäytetyössä ”Työilmapiiri, työmotivaatio sekä sitoutuminen Envimetria Oy:ssä työntekijöiden näkökulmasta”. Opinnäytetyön tavoitteena oli työstää Envimetrialle konkreettisia ideoita työmotivaation ja sitoutumisen parantamiseksi sekä kartoittaa niiden nykytilaa yrityksessä.

Ja tulokset olivat mannaa korville! Envimetrialaiset nostivat toistuvasti esiin positiivisina asioina mm. työn tarkoituksellisuuden ja monipuolisuuden, vapauden ja luottamuksen työnteossa, työn ja muun elämän helpon yhdistämisen, sekä mukavan ja rennon työyhteisön, joka koetaan jopa toiseksi perheeksi. Tulosten mukaan envimetrialaiset ovat sitoutuneita työhönsä, viihtyvät työssään hyvin, ja ovat motivoituneita työn tekemiseen. Kyllä mieltä lämmittää tällaiset tulokset!

Suuri kiitos Terjalle opinnäytetyön tekemisestä! Tulokset ilahduttivat ja avarsivat käsitystä yrityksemme jäsenten työhyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Myös kehityskohteiden parantamiseen opinnäyte tarjosi tehokkaita täsmävinkkejä, joiden hyödyntäminen on jo aloitettu. Hyvä työpaikka rakentuu kaikkien työntekijöiden yhteispanoksena, ja meiltähän se yhteen hiileen puhaltaminen käy!

Envimetria toivottaa Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua Envimetrialta!

Envimetrian toimistolla hiljennytään hiljalleen joulun viettoon. Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hienosta toimintavuodesta, sekä rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2019!
Joulupukki oiva ukki lupasi toimittaa perille joululahjamme lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseksi. Suuri kiitos Hope – Yhdessä & Yhteisesti Lohjalle arvokkaasta työstänne! 

Vesityökortti laajentaa palveluitamme talousvesilaitosten näytteenottoon

Envimetrian vesiasiantuntijat Timo Lehtimäki ja Emmi Koskela ovat suorittaneet vesityökortin vesilaitoksilla tarvittavasta talousvesihygieenisestä osaamisesta. Tämän myötä Envimetria tarjoaa nyt myös talousveden näytteenottoa, joilla varmistetaan talousveden laatu ja hygieenisyys. Voimme suorittaa esimerkiksi viranomaisten edellyttämät säännölliset talousvesitutkimukset vesilaitoksellanne. Kysy lisää: Timo Lehtimäki, puh. 040 701 0689, timo.lehtimaki@envimetria.fi.

Vesitiimiin vahvistusta

FM Tero Muona on liittynyt Envimetrian joukkoon. Limnologian ja kalataloustieteen koulutusohjelmasta valmistunut Tero tuo vesientarkkailutiimiimme vahvaa osaamista mm. pintavesi-, pohjaeläin- ja sedimenttinäytteenotosta. Lämpimästi tervetuloa, Tero!