Envimetria toivottaa Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua Envimetrialta!

Envimetrian toimistolla hiljennytään hiljalleen joulun viettoon. Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hienosta toimintavuodesta, sekä rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2019!
Joulupukki oiva ukki lupasi toimittaa perille joululahjamme lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseksi. Suuri kiitos Hope – Yhdessä & Yhteisesti Lohjalle arvokkaasta työstänne! 

Vesityökortti laajentaa palveluitamme talousvesilaitosten näytteenottoon

Envimetrian vesiasiantuntijat Timo Lehtimäki ja Emmi Koskela ovat suorittaneet vesityökortin vesilaitoksilla tarvittavasta talousvesihygieenisestä osaamisesta. Tämän myötä Envimetria tarjoaa nyt myös talousveden näytteenottoa, joilla varmistetaan talousveden laatu ja hygieenisyys. Voimme suorittaa esimerkiksi viranomaisten edellyttämät säännölliset talousvesitutkimukset vesilaitoksellanne. Kysy lisää: Timo Lehtimäki, puh. 040 701 0689, timo.lehtimaki@envimetria.fi.

Vesitiimiin vahvistusta

FM Tero Muona on liittynyt Envimetrian joukkoon. Limnologian ja kalataloustieteen koulutusohjelmasta valmistunut Tero tuo vesientarkkailutiimiimme vahvaa osaamista mm. pintavesi-, pohjaeläin- ja sedimenttinäytteenotosta. Lämpimästi tervetuloa, Tero!

Uudistamme verkkosivujamme, some aktivoituu

Muutoksen tuulet alkavat puhaltaa Envimetrian nettisivuilla! Haluamme tarjota kävijälle yhä selkeämpää ja kattavampaa tietoa palveluistamme, ja samalla tuomme verkkosivujemme ilmeen nykyaikaan. Muutoksia toteutetaan vaiheittain projektin edetessä. Pahoittelemme uudistuksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja lupaamme, että lopputulos korvaa vaivan!

Virkistämme myös hiljaiseloa viettänyttä sosiaalista mediaamme. Käy siis seuraamassa meitä Facebookissa ja pysyttele kuulolla!

TYÖPAIKKAILMOITUS: PÄÄSTÖMITTAAJA, TULE PELASTAMAAN MAAPALLOA KANSSAMME!

ESITTELY

Envimetria Oy on lähes 30 vuotta toiminut ympäristöalalla. Yritys on kotimainen vakavarainen 15 henkilön asiantuntijayritys, toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Kuopiossa. Päästömittaustoimintamme on Finaksen akkreditoima (päästömittauslaboratorio T249). Toimintamme kasvaessa, päästömittaustiimimme hakee vahvistusta ja haemme nyt ammattitaitoista päästömittaajaa Lohjalle.

TARJOAMME SINULLE

Envimetriassa on monia etuja, joita työntekijät arvostavat, mm. vapaaehtoinen hoitoturvavakuutus jokaiselle työntekijälle, laajat etätyöskentelymahdollisuudet, liikunnan tukeminen liikuntaseteleillä ja kaksi kertaa vuodessa virkistyspäivät työajalla. Envimetriassa pääset myös säännöllisesti kouluttautumaan ja päivittämään ammattitaitoasi. Työn ja vapaa-ajan sekä erilaisten perhetilanteiden yhteensovittaminen on Envimetriassa otettu esimerkillisesti huomioon. Työpaikan vierestä löytyy takuulla paikoitustilat omalle autolle, jota tarvitset osittain myös työssäsi.

PÄÄSTÖMITTAAJAN TEHTÄVÄ

Päästömittaajaan tehtäviin kuuluvat erilaiset teollisuudesta ja energiantuotannosta aiheutuvien ilmapäästöjen mittaukset ja niiden raportointi. Työtehtäviin kuuluvat myös mittaustiimin toiminnan kehittäminen, laitekannan ylläpito ja laatujärjestelmän kehittäminen päästömittausten osalta.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja koulutustaustasi voi olla esimerkiksi energia/ympäristötekniikan-, konetekniikan, tai prosessitekniikan insinööri. Teollisuusprosessien erilaisten ilmapäästöjen puhdistustekniikoiden ymmärrys on edellytyksenä tehtävän hoitamiseen. Lisäksi kiinnostus ja palo erilaisiin mittalaitteisiin tarvitaan ja ei ole haitaksi, jos olet kätevä käsistäsi.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä usein työskentelyä näköalapaikoilla (korkealla). Työssä tarvitaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä tulityökorttia.

Envimetriassa on tutkitusti hyvä työilmapiiri, joten edellytämme myös uusilta tekijöiltä hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, rohkeutta ja vastuunottokykyä. Arvostamme yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Asiakaspalvelu, sitoutuneisuus, tuloksellisuus ja ammattitaito ovat arvojamme. Myös uusien asioiden ideointitaito ja jatkuva kehittäminen kuuluvat jokaisen envimetrialaisen perustaitoihin.

Työpaikka sijaitsee Lohjalla, mittauskohteet sijaitsevat Suomessa ja joskus ulkomailla, eli reissutyövalmius on välttämätöntä.

HAKEMINEN

Jos tunnistit itsesi edellä olevasta, hae työpaikkaa ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 19.1.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa päästömittaustiimin vetäjä Pasi Partanen p. 040 567 70 61 tai pasi.partanen@envimetria.fi